Pauk vam je odneo automobil?

Ukoliko vam je "pauk" odneo automobil, pogledajte gde ga možete preuzeti i pod kojim uslovima!

Vreme naplate i zadržavanja vozila na parkingu

Kako biste izbegli neprijatnosti, informišite se o vremenu naplate i vremenu zadržavanja vozila na parking mestima.

Istorijat

Kategorija: О нама

Dana 13.12.2005. godine Opština Sombor je na svojoj 14. sednici donela Odluku o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis Sombor" Sombor. Javno komunalno preduzeće "Parking servis Sombor" Sombor osnovano je kao Javno komunalno preduzeće kome su povereni poslovi upravljanja, korišćenja i održavanja javnih prostora za parkiranje na teritoriji Opštine Sombora, kao i odnošenje i čuvanje nepropisno parkiranih vozila. Cilj osnivanja preduzeća je modernizacija i unapređenje kulture parkiranja na teritoriji Opštine Sombor.

Preduzeće je registrovano u Agenciji za privredne registredana 25.01.2006. godine sa osnovnom delatnošću: usluge u kopnenom saobraćaju. Sa zvaničnim radomotpočelo je dana 01.02.2006. godine,kada je osmišljenom edukacijom i medijskim prezentacijama upoznala korisnike sa novim sistemom kontrole i naplate parkiranje. Iste godine,JKP''Parking servis Sombor''Sombor implementira informacioni sistem za kontrolu i naplatu parkiranja čime korisnicima pruža mogućnost naplate parkiranja putem mobilnog telefona. Primena start-stop sistema, u toku 2012 godine, korisnicima omogućava novu uslugu, plaćanje parkiranja putem veb portala.

JKP''Parking servis Sombor'' Sombor sprovodi niz marketinških i edukativnih aktivnosti: "Rezervisano za đake prvake", "Besplatno za trudnice" i dr.

Član je Udruženja parkirališta Srbije.

O kvalitetu pruženih usluga i tržištu, pored rukovodstva, brinu i svi zaposleni. Uvođenjem standarda, sistem menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001, JKP ''Parking servis Sombor''Sombor permanentno unapređujesvoje poslovanje.

Dokumenti:

Odluka o osnivanju JKP

zone629C.jpg

Start stop parking sistem

start-stop_bannerC.jpg

Rezervisano za đake prvake

PanCert_banner.jpg

togs_banner.jpg